Hívjon minket!
Foglaljon most
Gyorsan és biztonságosan!

Csomagjaink

Sport Yacht Charter Lánybúcsú csomag

Lánybúcsú

Ne hagyjátok ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Tegyétek felejthetetlenné a lánybúcsútokat a balatoni luxus és elegancia világában. Lépjetek kapcsolatba velünk még ma, és tervezzétek meg a tökéletes lánybúcsút a Balatonon!

 

Képzett kapitánnyal

Max: 12 fő

70 000 HUF

2 órás sétavitorlázás

Tökéletes választás pároknak vagy baráti társaságoknak, akik kellemes időtöltésre vágynak a Balaton vízén. Kis gyerekes családok számára is örök élmény a rövidebb kihajózás.
Képzett kapitánnyal

Max: 12 fő

50 000 HUF
Sport YAcht Charter 4 órás sétavitorlázás

4 órás sétavitorlázás

A program mind délelőtt, mind délután kérhető, jó választás születésnap megünneplésére, leánybúcsúra, céges rendezvényre, csapatépítésre, egy csobbanásra a Balaton közepén.
Képzett kapitánnyal

Max: 12 fő

70 000 HUF
Készülj fel egy felejthetetlen élményre a Balatonon, ahol a természet és a naplemente varázslata egyesül egy 2 órás túra keretében! A Sport Yacht Charter kínálatában most lehetőséged van átélni a balatoni táj szépségét és nyugalmát, miközben a nap utolsó sugarai átitatják a kék vizet aranyfényükkel.

Naplemente túra

A 2 órás naplementében vitorlázás lenyűgöző élményt nyújt mindenki számára, akik romantikus hangulatra vágynak, vagy csak szeretnének eltávolodni a mindennapi stressztől és ringatózni a Balaton vízén.
Képzett kapitánnyal

Max: 12 fő

50 000 HUF